Mistermonki studio

Als ontwerpstudio leveren wij verfrissende en doeltreffende creaties. Online en offline. Niet alleen mooi werk. Wij stropen ook graag onze mouwen op om jouw doelgroep aan te zetten tot actie. Ben je een start-up of juist een gevestigd bedrijf? Iedereen krijgt bij ons dezelfde hoeveelheid passie omgezet in pixels en vectoren.

Branding

Jouw bedrijfswaarden omgezet in een visuele identiteit die de onderneming tot in de puntjes vertegenwoordigt. Van een herkenbare logo tot een compleet uitgewerkte huisstijl. Zonder overbodige visuele poespas weten wij jouw bedrijf te onderscheiden in de markt. Voor nu en in de toekomst.

(Re)branding / Huisstijlen / Logo’s / Personal branding / Huisstijlhandboek / Fotografie / Video content / Naming

Design

Wij zorgen voor een eigenzinnig en strak ontwerp, waarin de branding naadloos aansluit op al jouw uitingen. Wij combineren krachtige vormen, kleuren en beelden die precies uitstralen waar jouw bedrijf voor staat. Hierdoor zorgen we ervoor dat je publiek je ziet, herkent, begrijpt en met je wegloopt.

Digitaal design / Print design / DTP / Illustraties / Presentaties / Drukwerk / Packaging / Animatie / Social media content

Websites

Ons team ontwikkeld maatwerk websites en alles wat daarbij komt kijken. Gestript tot de kern, makkelijk aanpasbaar, uniek en een lust voor het oog. Door functionaliteiten en technologie optimaal te benutten zorgen we ervoor dat jouw bedrijf écht online opvalt.

Websites / Webshops / Wordpress / Copywriting / SEO / Banners / Online marketing / Online advertenties

Team

Ons team werkt nauw samen met zorgvuldig gekozen freelancers en vaste partners. Iedereen doet wat hij of zij het beste kan, met als doel jouw bedrijf overtuigend op de kaart te zetten.

Dennis Regelink

Brand Designer / Owner

Kevin Regelink

Full Stack Developer

Ons team versterken?

Neem gerust contact op